Huh hellettä!

Ennätyksellinen helle on ajanut allekirjoittaneen polskuttelemaan järvissä ennätyksellisen paljon. Tämä kesä alkoi jossain vaiheessa muistuttamaan lapsuuden kesiä, jolloin ohjelmassa oli pääsääntöisesti kaksi vaihtoehtoa: oli joko menossa uimaan tai tulossa pois, jotta pääsee pian uudestaan.

Toinen nautiskelun aihe on kypsyvät marjat ja kasvikset. Kesäkurpitsat, tomaatit, salaatit ja yrtit ovat parhaimillaan ja nopea ateria valmistuukin helposti haluamillaan lisukkeilla. Yksi lempimarjoistani on punaherukka, jonka kypsymistä olenkin seurannut sääilmoitusten kanssa. Aion nimittäin keittää tänä vuonna suurimman osan mehuksi ja saattaahan se olla hikistä hommaa näillä keleillä. Onpahan jotain muisteltavaa taas talvella!

Kasvikset kruunaavat aterian
Ei kesää ilman kukkasia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *