Kesä toi, kesä toi maalarin…

Kesän ohjelmassa on isompaa ja pienempää maalausurakkaa ja koska niistä isommista ei ole vielä paljoa kerrottavaa, niin esitellään sitten pieni urakka. Vanhaa tuunatessa ei kannata surkutella sen huonoa alkutilaa tai ulkoasua, vaan tarkastella kohdetta tavallaan sen surkeuden läpi. Taidan katsella maailmaa usein sellaisten vaaleanpunaisten linssien läpi ja säästelen tavaroita, joissa muut eivät välttämättä näe samaa kauneutta.

Sain käsiini tällaisen metallisen pöydän kehikon ja vaikka eihän se nyt aluksi ihan hienolle näyttänyt, niin oli vankka ja ehjä. Minusta se tarvitsi vain hieman hoitoa, lue: rapsutusta, hiomista ja maalia. Kyllä siitä vielä hyvä pöytä tai työtaso saadaan puutarhaan.

Tässä vaiheessa työn alla ja etsinnässä on vielä sopiva kansi, tuon mitat kun ei taida olla ihan standardia. Tässä vaiheessa joku voi esittää ihan aiheellisen kysymyksen, että onko tässä mitään järkeä, kun voisi vaan marssia kauppaan ja ostaa uuden pöydän? Ja minä vastaan, että ei ole, eikä ole tarkoituskaan olla! ? Leppoisia kesäpäiviä ja onnistumisia omiin tuunailuihinne!

Pöytäkehikko alussa
Kyllä ilme muuttui, kun kehikon maalasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *