Puutarhan muutostöitä

Kuinka saada unohdettu puutarha uuteen kukoistukseen? Ensinnäkin kannattaa rajoittaa helposti leviäviä kasveja. Täällä vadelma oli päässyt kasvamaan kaikkialle ja vuosi sitten näky oli aika lohduton. Karsimalla väärässä paikassa kasvavaa kasvillisuutta, puutarhan rakenne tuli paremmin esille ja näki paremmin muut muutostarpeet. Toki projekti on vielä kesken, mutta laitan tähän väliaikakuvan samasta kohdasta kuvattuna. Kuvien välillä on yksi runsasluminen talvi ja sellainen määrä kitkemistä, ettei laskuissa pysynyt mukana.

Sieltä piilostahan löytyi keinukin, jonka päälle puiden oksat levittäytyvät kauniisti. Puista puheenollen: omenapuiden ja muiden kukinta kestää niin lyhyen aikaa, mutta ne on minusta yksi parhaimmista puutarhan nautinnoista. Se kukkien määrä ja niiden hurmaava tuoksu! Kukinnan aikaan minä säntäilenkin kameran kanssa tallentamaan kukkaloistoa, jota voi sitten muistella räntäsateen keskellä talvella. Tässäpä muutama makupala

Näiden oksien alle onkin ihana pysähtyä hetkeksi ja huomata, että kyllä, kesä on taas täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *