Menestystä uudelle vuodelle!

Vuoden vaihtuessa on monilla tapana asettaa uusia tavoitteita ja haasteita. Vanhan vuoden päättyessä on myös hyvä vetää yhteen menneitä tekemisiä. Tätä vuotta korostaa se, että lähdin mukaan useampaan homma-juttuun. Itsekin välillä mietin miten ihmeessä kaikkeen voi riittää aika ja energia. Vastaus on siihen: kyllä ja ei. Ei siihen riitäkään, jos kuvittelee että kaikkia hommia saa koko ajan työstettyä. Yhdessä päivässä on vain tietty määrä tunteja. 

Kun pilkkoo tavoitteita viikko- ja kuukausitasolle ja pitää askelkuviot sen verran yksinkertaisina, niin jotenkin sitä vaan etenee. Itselle pitää olla myös armollinen. Ei tästä vielä valmista tule ja se on ihan ok. Luulen, että omat tulevan vuoden tavoitteeni koskevat enemmän tämän asian hyväksymiseen.?

Lumikasat haittaavat hieman tällä hetkellä noita puutarhahommia.  Syksyn aikana tehtyjen toimien tuloksia pääsee katselemaan vasta kuukausien kuluttua. Ja ne pienet tavoitteet voi tehdä myös suuria vaikutuksia. Laitankin tässä kuvallisen makupalan yhdestä muuttuneesta yksityiskohdasta, tilanne ennen ja jälkeen. Sen myötä toivotan kaikille oikein menestyksellistä vuotta 2018, millä tahansa mittareilla sitä mitataankaan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *