Keskeneräisyyden hyväksyminen

Syksy saapui ja lehdet tippuivat puista sekä pensaista. Syksyn tulo muistuttaa aina omalla karulla tavallaan kaikesta, mitä suunnitteli tekevänsä kesän aikana, muttei kuitenkaan syystä tai toisesta tehnyt. Mökin suhteen tekeminen etenee omaan tahtiinsa; paljon on jo tehty, mutta paljon vielä on jäljellä. Suurimmat muutokset olen suunnitellut toteutettavaksi ensi keväälle ja kesälle, mutta kyllähän se riipaisee jättää tontti ”keskeneräiseksi” talvea vasten. Vielä kun ennättäisi istuttaa tulppaanit ja muut sipulikasvit, joista on sitten keväällä iloa. Niitä tulikin hankittua kymmenittäin! Mutta sadekeleissä ja kylmenevissä kelissä on toki se hyvä puoli, että se on hyvä tekosyy kaivautua syvälle sohvan nurkkaan, sytyttää kynttilä ja suunnitella seuraavia projekteja….

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *