Satoa odotellessa 

Ensimmäiset viikot tontilla on takana ja monta yllätystä on tullut vastaan. Niitä ovat olleet mm. puskasta löytyneet työkalut sekä joka paikkaan levinneet vadelmat.  Useat yllätykset ovat tuottaneet myös iloa, kuten valkoherukkapensas, joka löytyi marjoja notkuvana vadelmien ja elämänlangan peittämän ryteikön keskeltä. 

Kuulin paikasta myös mielenkiintoisen tarinan. Sen mukaan pihalle oli ilmeisesti joskus vuosikymmeniä sitten istutettu omenapuu, joka ei kuitenkaan ollut alkanut tuottaa omenaa. Perheen isä oli usean sadottoman vuoden jälkeen päättänyt, että puu kaadetaan, jos siihen ei seuraavanakaan vuonna tule omenia. Liekö puu säikähtänyt puheita, sillä seuraavana vuonna satoa tuli: yhden omenan verran! Nyt oksat notkuvat omenia ja on ihana olla osa tällaista jatkumoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *