Uutta kohti vanhaa kunnioittaen

Se on sitten paluu sorvin ääreen pitkän sateisen kesän jälkeen. Viime blogikirjoituksessani pohdin muutoksia ja täältä niitä nyt tulee. Memmalan blogi muuttunee näin itsevaltaisella päätöksellä enemmän harrastusblogiksi, jossa seurataan luultavasti aika epätoivoista räpellystä vanhan mökin ja pihan kunnostuksen parissa. Alkutilanne oli sellainen, että tuo pian 70-vuotias pikkumökki oli jäänyt ilman huomiota ja piha valloitettu rikkakasvien ja vattupuskien toimesta. Olen yrittänyt nyt dokumentoida alkutilannetta, jotta jatkossa saadaan varsin dramaattisia alku- ja lopputilanne kuvia. Työtä on luvassa PALJON ja minne katse harhaileekin, huomaa jotain tehtävää. Mutta hiljalleen oman näköistä pihaa kohti vanhaa kunnioittaen.

Puutarhahommat alkamassa, niitä riittää!
Siellä se jossain on, ehkä ensi vuonna näkymä on hieman erilainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *